Empresa

sombraTop quality health products since 1982


ALIFARM S.A. fou fundada el 1982 i és un dels referents del sector en què s’especialitza: desenvolupament i fabricació de complements alimentaris, probiòtics i especialitats farmacèutiques.

Un dels nostres objectius principals és oferir productes de màxima qualitat que millorin les solucions presents en el mercat. Mitjançant extensos estudis, períodes de prova i controls de qualitat en totes les fases de producció seguint les normes del sistema APPCC/HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point) i les NCF/GMP (Good Manufacturing Practice) aconseguim desenvolupar compostos optimitzats i realment efectius.

De la mateixa manera, elaborem productes sota comanda segons les necessitats de cada client. Podem desenvolupar fórmules, fabricar i envasar diferents formats de càpsula, comprimit i blíster, produir l’embalatge i assessorar sobre el marc legal de cada territori. Per tant, i avalats per la nostra experiència i trajectòria, oferim una gran varietat de productes de disseny propi, així com serveis de fabricació capaços d’adaptar-se a les necessitats dels clients i consumidors de qualsevol mercat.

La fàbrica d’Alifarm es troba a Lliçà de Vall, prop del circuit de F1, en el mateix nus d’autopistes a 20 km de Barcelona; pel seu enclavament privilegiat és un punt de comunicació perfecte tant per terra per a Espanya i Europa, com per mar o aire amb la resta del Mediterrani i altres destinacions transatlàntiques.

Alifarm Laboratoris S.A.


fabrica-alifarm-4