Serveis

sombraQuality Solutions


Un dels nostres objectius principals és oferir productes d'altíssima qualitat que millorin les solucions que hi ha al mercat. Mitjançant extensos estudis, períodes de prova i controls de qualitat en totes les fases de producció aconseguim desenvolupar compostos optimitzats i realment efectius. De la mateixa manera elaborem productes sota comanda segons les necessitats de cada client. Podem desenvolupar fórmules, fabricar i envasar diferents formats de càpsula, comprimit i blíster, produir el packaging i assessorar sobre el marc legal de cada territori.

servicios-alifarm

Producció

sombra

El nostre departament de fabricació té una àmplia experiència realitzant productes sota comanda, ja sigui mitjançant el desenvolupament d'una fórmula pròpia o adaptant-nos a la del client. Disposem d'una alta capacitat de producció i oferim una extensa gamma de càpsules, comprimits i blísters. A Alifarm ens adaptem a les necessitats dels nostres clients. Tots els productes són desenvolupats en el nostre departament de R + D + I i fabricats amb tecnologia pròpia.


Càpsules, Comprimits, Perles
Sobres, Sticks, Flascons
Blísters, Estoigs, Expositors


fabricacion-alifarm

Formulació i desenvolupament de nous productes

sombra

El nostre departament de R+D+I està constituït per un equip multidisciplinari de professionals amb vasta experiència en el camp dels complements alimentaris, productes dietètics, plantes medicinals i especialitats farmacèutiques. Desenvolupem nous productes amb el suport d’una contrastada documentació científica i, d’altra banda, fem un desenvolupament galènic de fórmules ja existents o de productes en fase de desenvolupament.

Podem solucionar problemes de productes difícils de fabricar fent servir tecnologia i matèries primeres que ens permetin personalitzar cada cas, amb la finalitat d’aconseguir un producte final que compleixi amb tots els requisits exigits i que satisfaci les necessitats del client.

formulacion-alifarm-1

Assessorament legal

sombra

El nostre departament legal ofereix un assessorament complet i actualitzat per tal que el producte compleixi totes les normes exigides a cada país: directives de la UE i reials decrets, etiquetatge, reclamacions dels productes, matèries primeres i elaboració de dossiers CTD (Common Technical Documents).

A més a més, la nostra experiència en el camp de la notificació de productes a escala europea ens permet proporcionar un servei més àgil en el registre dels productes.

legal-alifarm

Qualitat

sombra

Fem anàlisis de qualitat de totes les fases de fabricació. El nostre departament de Garantia i de control de qualitat assegura el correcte compliment de les normes APPCC / HACCP (Anàlisi de Perills i Punts de Control Crític) per als productes d’àmbit alimentari i les NCF/GMP (Normes de Correcta Fabricació) per als productes d’àmbit farmacèutic acreditats per l’Agència Espanyola del Medicament i Productes Sanitaris (AEMPS).

 

 

calidad-alifarm-2019

Packaging & Màrqueting

sombra

Gràcies a la nostra gran família de clients, a Alifarm hem tingut l’oportunitat de ser partícips de molts i molt variats projectes. La nostra experiència i la nostra excel·lent relació amb els diversos proveïdors són els pilars que avui dia ens permeten adaptar-nos a les necessitats dels nostres clients per poder donar forma als seus productes, oferint una àmplia gamma d’envasos, estoigs i etiquetes.

A més de producció de packaging, li oferim també serveis de màrqueting i disseny especialitzat en el sector farmacèutic.

marketing-alifarm